Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés
Hírek
Hirdetések
Névjegyek
Környezetvédelem
Közlekedés
Külföld
Politika
Általános
Megdöbbentő
Fórum

Videók

GHB nevű szer GHB nevű szer
2009-04-04 19:08:06

GHB nevű szer

Létezik egy GHB nevű szer, amely hatásáról jó tudni, hisz vétlen áldozatok italába cseppentve(emlékezetkiesést)okoz, és visszaélésre ad- adhat lehetőséget, akár nemi erõszakhoz!
A szer, ami színtelen, szagtalan, íztelen festéklemosó szer, 3000 Ft-ba kerül egy üveg, bárki szabadon megvásárolhatja boltban és rendelheti meg a neten is!

Dr. Zacher Gábor toxikológus orvos a Duna TV-n, a következő jelenségről számolt be, melyről tudnia kell mindenkinek, ezért kérlek benneteket, adjátok tovább!

Mi is ez a szer! Gamma hidroxibutirát, operáció előtt érzéstelenítéshez használták.

Gyakran szokták folyékony extasynak nevezni, és fiatalok körében elterjedt, könnyű beszerezhetősége, kedvező ára miatt is.

F ogyasztása szájon át történik. Ez egy olyan új típusú szintetikus drog, amelyet rekreációs(örömérzés, elégedettség ) célból csak nemrég kezdtek fogyasztani. Elõször 1961-ben állították elõ (egy évvel korábban, mint a ketamint). Ezt a szert sokáig érzéstelenítõként használták - színtelen, szagtalan, kissé sós ízû folyadék, rendszerint kis üvegekben vagy kupakonként árulják. A GHB (gamma hidroxibutirát) fogyasztása szájon át történik és hatásai a ketaminéhoz hasonlóak. Illegális szernek számít (Angliában 2003-tól). Sokáig randi drognak tartották: gyakran cikkeztek Amerikában és Európa több országában is az újságok, hogy milyen bûntetteket követtek el e szer segítségével.


A szer egyik hatását (emlékezetkiesést) használták nemi erõszakhoz - az italukba keverték az áldozatoknak, így nem emlékeztek mi történt velük. Kis mennyiségben alkalmazva a nyugalom és béke érzését váltja ki, vidámmá és közvetlenné teszi fogyasztóját, feloldja a belsõ gátlásokat, de esetlegesen fáradságot is okozhat. Nagy mennyiségben teljes emlékezetkiesést, a koordinációs képesség elvesztését, émelygést, izomlázat, dührohamokat, a tájékozódó képesség elvesztését, ájulást, eszméletvesztést, szédülést, hányingert és hányást okozhat. Túladagolása akár kómához, görcsökhöz, fulladáshoz, légzési nehézséghez és halálhoz is vezethet. A GHB-t, mint nemi vágyat serkentõ drogot árulják. Rendszeres használata függõséget alakíthat ki- elvonási tüneteket okozva. Alkohollal együtt használva rendkívül veszélyes lehet-a legtöbb haláleset GHB és alkohol együttes fogyasztása miatt történik.

Hogyan használják, és hogyan élnek vissza ezzel a szerrel.
Pár cseppet italba csöppentenek, és aki megissza, kb. 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést, okoz, néhány másodperc szédülés után ájulás.

Diszkókban a pohárba cseppentik, amikor nem figyel oda az illető, melynek következmnénye, hogy összeesik, aztán a "segítőkész" közelben levők kiviszik és......kiszolgáltatott helyzetbe kerül az illető, akár el is elrabolhatják, vagy véglegesen, vagy csak a nemi erőszak idejére, ami nem erőszak, hiszen magatehetetlen az ember.

Gyorsan kiürül a szervezetből, pillanat alatt teljes éberséggel tér magához, legfeljebb nem érti, hogy hogyan került az adott helyszínre. Embert lopnak a szer segítségével! Pl. Pókerbarlangokban a nyertest a "csinos lányok" meghívják egy üveg italra, aztán a toxikológián ébred ruházat, pénz, nyeremény, mobiltelefon nélkül.

Védekezni nem lehet ellene, csak megelőzni: senki ne hagyja a poharát felügyelet nélkül! A társasággal érkezők, a társaságban levők ne hagyják magukra soha egyik társukat se!

Kedvencekbe | Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Kedvencekhez GHB nevű szer
2009-04-04 19:08:06


Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
developed by Centrumnet Systems